666 Playing Cards Red

666 Playing Cards Red
666 Playing Cards Red 666 Playing Cards Red 666 Playing Cards Red 666 Playing Cards Red 666 Playing Cards Red 666 Playing Cards Red

666 Playing Cards Red

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 14,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar

De duivel binnenin? Geïnspireerd door het nummer 666 van de duivel en de mysterieuze occulte praktijken. Premium speelkaarten voor kaartliefhebbers.

Kenmerken:
GOLD FOIL Printing Technology op het Back Design.
Court Cards met Metallic Gold Ink.
Premium Tuck Case met Black & Gold folie accenten.
Limited Edition van 2500 met genummerde zegelafdichtingen.
Bedrukt op de B9 echte linnen afwerking door Cartamundi.
Het allereerste deck met Gold Foil Back Design geproduceerd door Riffle Shuffle.

INSPIRATIE
Dit gloednieuwe deck, ontworpen door pnkmgc (Punk Magic), is geïnspireerd op het nummer 666 van de duivel en de mysterieuze occulte praktijken. Op het eerste gezicht is het ontwerp zeer eenvoudig: het deck is volledig gehuld in donkere kleuren. Maar als je het deck tegen het licht houdt, licht de hele doos op met ingewikkelde details die in de schaduw verborgen zaten.

BOX DESIGN
De Premium Matte Finish Tuck Case geeft een plechtige, mysterieuze indruk en geeft niet veel anders dan de reliëf cijfers 666 die er bovenop staan. Echter, als je het goed bekijkt, is de hele spanwijdte van de doos versierd met zwarte folie met donkere occulte symbolen van skeletten, vlammen, vijfhoeken, rammen en slangen verstrengeld in symmetrische patronen.
In tegenstelling tot veel andere kaartendozen stopt het ontwerp niet aan de buitenkant van de doos. Als je in de duisternis binnenin piept, zie je een Folie-omtrek van geklauwde handen die je wenkt om dichterbij te komen.
De handen zijn overspoeld met helse vlammen, waardoor de toeschouwer het gevoel heeft dat hij in de hel zelf zit te pieken. De hele tuck case heeft een matte afwerking, die in schril contrast staat met de glanzende foliedetaillering.

BACK DESIGN
Op het moment dat het deck uit de doos is, wordt het cryptische zwarte ontwerp snel vervangen door een blesse van kleur. Het eerste wat de aandacht trekt is het complexe symmetrische ontwerp op de achterkant van de kaarten.
Het patroon wordt voorgezeten door twee rammenhoofden met vijfhoeken op het voorhoofd. Ze worden omringd door duivelse vlammen en gehoornde skeletten bewaken de vier hoeken.

HOOFDLETTERS
De hofkaarten zijn de echte hoogtepunten van het 666 kaartspel. Elk van hen is voorzien van een prachtig gedetailleerd beeld van een griezelig skelet, gekleed in een koninklijke mantel. Elk van de kaarten is met grote zorg ontworpen en de plooien van de stof van de skeletjurken overlopen met gedetailleerde patronen.
De koning kan de vorm aannemen van een imposant bebaardenskelet met scherpe hoorns, trots zwaaiend met een breedzwaard, of een Koning van de Hel die zijn drietand vasthoudt.
De Queens zijn gekleed in oogverblindende toga's. De ene houdt een klein flesje op waarvan we kunnen aannemen dat het een zeer gevaarlijk drankje is dat ze net heeft tevoorschijn getoverd, de andere heeft een gitzwarte raaf op haar vinger.
De Jack is een felle krijger met een scherpe mohawk, die klaar staat om de onderwereld te beschermen met zijn longbow, maar hij zou ook de Grim Reaper kunnen zijn met een zware zeis die op zijn schouders rust. Verschillende pakken vertellen verschillende verhalen over de Koningen, de Koninginnen en de Jacks van de onderwereld en het is aan jou om ze allemaal te ontmaskeren.

NUMMERKAARTEN
In tegenstelling tot de hofkaarten zijn de nummerkaarten zeer eenvoudig gemaakt, waarbij het klassieke ontwerp van de pokerkaart wordt nagebootst, met een lichte twist wat betreft de stijl en de kleur van de elementen, die in overeenstemming zijn met de rest van het kaartspel.

ACE OF SPADES
De Schoppenaas ziet er in het begin misschien klassiek uit, maar de schop in het midden zit in feite vol met kleine elementen die aan occulte praktijken vastzitten. In het midden bevindt zich de drietand van de duivel, waaromheen twee slangen hun gelikte lichamen wikkelen. Bij nader inzien kan men dolken, vlammen en kronkelende linten aantreffen die zich allemaal in één patroon verbinden. De kaart wordt gedomineerd door grote 666, het nummer van de Duivel, die je herinnert aan de inspiratie achter het totale ontwerp.

JOKERS
De Jokers zien er net zo ondeugend uit als altijd. Ze zijn gekleed in de traditionele middeleeuwse grappenmakerskledij, terwijl hun blote schedels je uit de duivelse vlammen grijnzen, waartussen ze vredig in een kruisbenenhouding zitten. Over het geheel genomen zijn de 666 speelkaarten weer een briljant ontwerp dat een geweldige aanvulling zou kunnen zijn op een verzameling van iedereen die geïntrigeerd is door alle mysterieuze dingen.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: