Bicycle Bionic

Bicycle Bionic
Bicycle Bionic Bicycle Bionic Bicycle Bionic

Bicycle Bionic

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 11,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Op voorraad, dus snel geleverd!
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
De digi-schriften van de waarzeggers voorspelden het einde van het menselijk ras. Onbeperkte technologische vooruitgang zou ons wegvagen, hebben ze verordend. En zo kwam de doodsangst voor AI en de opkomst van de robots in een spiraal terecht, waaruit een moderne Luddite-beweging ontstond, die de technologische vooruitgang een halt wilde toeroepen en de wetenschappelijke vooruitgang wilde verkwanselen.
 
Te midden van de paranoia dook een opstand van progressieven op, alleen bekend als de Bionics. Niemand wist hoeveel het er waren. Alleen dat ze een elitekorps van techno-vrijheidsstrijders waren, gevreesd en veracht door technofoben, verafgoden door alle Futurista's, en uiteindelijk ondergronds gedwongen. Hun werk, hun geloofsovertuiging sprak slechts in verstilde toonaarden, en weerspiegelde zich in cultstatus werken van digitale literatuur en kunstenaarschap.
 
Sommigen zeggen dat dit epische kaartspel is gemaakt door een Bionic om de bravoure van de sekte te eren en steun te betuigen aan hun zaak. Het gedurfde, unieke ontwerp is een eerbetoon aan die moedige kampioenen van de verandering. De glans van het oppervlak van elke kaart zorgt voor een snelle trekking en soepele, snelle bochten, die het hyperspace tempo van de verandering weerspiegelen die deze helden ondersteunen, om nog maar te zwijgen van de behendigheid die ze nodig hadden om de gevangenneming te ontwijken.
 
Anderen waren ervan overtuigd dat elk ultra-detailed gepantserde verchroomde kaartontwerp geheime berichten bevatte die alleen door Bionics ontcijferd konden worden met de kennis om de codering te kraken die verborgen was te midden van de heldere bakens van kleur en de intense noir. Hoe dan ook, een deck bezitten was, en is, het ultieme symbool van trotsering. Elke kaart is een portaal naar een beloofd land van mogelijkheden.
 
Wat je ook gelooft, dit prachtige deck is een eerbetoon aan vrijheidsstrijders, verleden, heden en toekomst. Weet dat elke keer dat je de kaarten uit de plooi schuift, je een statement maakt en een signaal afgeeft dat eeuwen en melkwegstelsels overspant.
 
Gedrukt door de United States Playing Card Company.
 

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: