Bicycle Mental Photography Deck Supreme Line

Bicycle Mental Photography Deck Supreme Line

Bicycle Mental Photography Deck Supreme Line

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 13,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
Hier is een professioneel Mental Photography Deck!
 
De goochelaar toont een spel volledig blanco kaarten, zowel op de rugzijde als op de voorzijde. Hij denkt aan een kaart, en die kaart verschijnt tussen de blanco kaarten (de rugzijde van de kaarten verschijnt ook). Even later denkt hij aan een andere kaart, en nu is de nieuwe soort kaart de enige die in het spel zit. Nu gaat de goochelaar verder, en denkt aan alle kaarten van het kaartspel. Ongelooflijk, het kaartspel dat duidelijk enkel uit blanco kaarten bestond, wordt een volledig bedrukt kaartspel (zowel de gezichten als de ruggen). Om te eindigen maakt de goochelaar zijn gedachten leeg, en toont dat de kaarten weer volledig blanco zijn aan beide zijden.
 
Een van de coolste trick decks ooit!
 
Dit is een verbeterde versie van het Mental Photography deck. Met de Bicycle Supreme Line kaarten in feite, zijn de kaarten natuurlijker en minder "dik" in vergelijking met de traditionele Mental Photography decks. Ook zijn in deze versie de hoeken van alle kaarten perfect, omdat ze in de fabriek zijn gesneden. 
 
- In de bijgeleverde instructies wordt de hierboven beschreven routine uitgelegd samen met een bonusroutine (de routine die in de video te zien is).
 

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: