Bicycle Jade

Bicycle Jade
Bicycle Jade Bicycle Jade Bicycle Jade Bicycle Jade Bicycle Jade

Bicycle Jade

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 12,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Op voorraad, dus snel geleverd!
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
Onder de edelstenen onderscheidt jade zich door zijn verering in de meest voorouderlijke culturen. De etymologie van zijn naam in het Spaans benadrukt al zijn genezende eigenschappen. Het gebruik ervan in gebruiksvoorwerpen, kralen en wapens voor duizenden jaren heeft dit juweel tot een object van enorme waarde gemaakt dat volgens velen geluk brengt.
 
Al zijn heilzame en magische eigenschappen hebben het BICYCLE JADE deck geïnspireerd, dat magie en elegantie combineert in prachtige en volledig op maat gemaakte kaarten. GAMBLER'S WAREHOUSE is trots om dit nieuwe deck te presenteren, gemaakt door SHAPESHIFTERS, de meesters van de mengtechnieken in 2D en 3D om iets unieks te creëren.
 
In een wereld vol afgunst en intriges strijden vier koninkrijken om de kracht die het begeerde juweel hen zal geven. Dit is het scenario waarin het verhaal van deze kaarten zich afspeelt.
 
De kleur en de details zijn wijselijk gecombineerd tot fantastisch geïnspireerde illustraties, waarin de hofkaarten karakters tonen waarvan de schoonheid geen afbreuk doet aan de moed die ze met hun wapens en pantsers van metaal en edelstenen hebben.
 
Elke kaart is zorgvuldig ontworpen om de essentie van de inspiratie te behouden. Denkend aan spelers en tovenaars, gebruiken gezichten witte achtergronden voor een makkelijkere identificatie. Echter, deze achtergronden zijn rijkelijk versierd met zeer uitgebreide maar subtiel gepresenteerde structuren om de netheid te behouden zonder in te boeten aan detail en exquise elegantie.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: