Grateful Dead Playing Cards

Grateful Dead Playing Cards
Grateful Dead Playing Cards Grateful Dead Playing Cards Grateful Dead Playing Cards Grateful Dead Playing Cards

Grateful Dead Playing Cards

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 10,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar

The Grateful Dead werd opgericht in 1965 en werd een culturele instelling die meer dan een halve eeuw heeft overbrugd. Ze vermengden rock and roll, folk en jazz met avant-garde, visuele en literaire tradities en werden een van de populairste, duurzaamste en invloedrijkste bands in de Amerikaanse geschiedenis.

DE BUITENVERPAKKING
De doosverpakking is gedrukt met antieke boekdrukmachines uit de jaren 1960 - met zes lagen levendige kleuren, in reliëf gedrukt voor een unieke tactiele sensatie. Op de voorkant staan de Skull & Roses in het midden, met daaromheen een aangepaste compositie.

HET ONTWERP OP DE ACHTERKANT EN DE AZEN
Met het onmiskenbare Steal Your Face logo in het midden, bevat het ontwerp van de achterkant iconische beelden die Dead Heads gedurende vele decennia zijn gaan kennen en waarderen. De moerasschildpadden spelen hun deuntje, en de dansende beren swingen op elke noot. De azen hebben ook een prachtig full-art ontwerp, compleet met logo's en mascottes die verankerd zijn in de geschiedenis van de band.

BOEREN, KONINGINNEN EN KONINGEN
De hofkaarten zijn gewoonweg verbluffend. Het gebruik van iconische logo's en mascottes wordt voortgezet - beren, moerasschildpadden en skeletten zijn prominent aanwezig in levendige details. Elke centimeter van het kaartspel is volledig op maat gemaakt, inclusief het lettertype en het ontwerp van elke individuele kleur.

Elk aspect van de kaarten is 100% gemaakt in Amerika, met behulp van FSC-gecertificeerd hennepvezel papier op de tuck case verpakking. De kaarten zijn veilig verzegeld, met een ivoorkleurige stickerzegel met de Stealie schedel.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: