Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs)

Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs)
Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs) Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs)

Madison Confessions Set (bevat Hellions, Confessions, Saints & Martyrs)

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 55,80 € 49,95 inclusief verzendkosten
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar

ALLE VIER DE DECKS VAN DE CONFESSIONS SERIE IN EEN SET

We kennen Hellions nu al een tijdje, maar nu zijn zijn partners in crime er ook bij gekomen: Confessions, Martyrs en ook Saints.

Hellions

We kennen dit deck al best wel goed, maar het blijft een fascinerend item. Het zullen de charmes van de ongehoorzaamheid wel zijn.

Confessions

Iets slechts doen is vaak makkelijker dan het opbiechten. In sommige christelijke stromingen biecht men zijn zonden op in een biechthok. Dit hok is afgebeeld op de jokers van dit deck. Na het opbiechten zal de zondenaar vergiffenis krijgen van God. Als de zondenaar komt te overlijden, zal hij in de hemel terechtkomen.

Saints

Het enige goede figuur in de Confessions-serie en de tegenstander van Hellions. Saints worden gezien als heilig mensen om hun extreem goede daden. Maar heeft iedereen niet eens gezondigd in zijn leven...? Dus zelfs het goede karakter in de serie is nog bezeten van het kwaad.

Sommige aspecten van dit deck hebben een vredige lichtblauwe kleur. Bovendien draagt één kant van de ruiten koningen een halo.

Martyrs

Een martelaar is iemand die gedood wordt om wat hij of zij gelooft. De jokers in dit deck zijn gerelateerd aan de doodstraf.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: