Madison Kittens Playing Cards

Madison Kittens Playing Cards
Madison Kittens Playing Cards Madison Kittens Playing Cards Madison Kittens Playing Cards Madison Kittens Playing Cards Madison Kittens Playing Cards Madison Kittens Playing Cards Madison Kittens Playing Cards Madison Kittens Playing Cards Madison Kittens Playing Cards

Madison Kittens Playing Cards

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 9,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Op voorraad, dus snel geleverd!
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar

Oma's volledig gemarkeerde gaff-deck!

Stel je voor: je bent op weg naar een optreden waar je wilt gaan goochelen en je vergeet je deck. Wat doe je? Je gaat even langs bij je oma en pakt snel een oud deck uit de la. (Of ja, dat is tenminste je verhaal).

Madison Kittens is een gemarkeerd deck en een gaff deck in een, maar dan perfect vermomd in een jasje van oubolligheid.

Ooit wel eens gehad dat een toeschouwer vroeg 'of dat wel normale kaarten zijn, of dat ze stiekem anders zijn'? Je bent niet de enige.
Met het Kittens deck zul je die vraag waarschijnlijk niet nog eens krijgen. Totaal onopvallend qua uiterlijk, maar extreem nuttig. Zelfs als je ze de waarheid zou vertellen, zouden ze je niet geloven.
 
- Normaal deck van 52 kaarten voor gewone trucs
- Angle Z Gimmick 
- Monte Gimmick 
- Volledig gemarkeerd.
 

LET OP: De markeringen op dit deck zitten verscholen in de illustraties op de rechterboven- en linkeronderhoeken van de achterkanten van de kaarten. Je kunt ze zien van heel dichtbij, maar het zal volledig onmogelijk zijn voor toeschouwers om ze van een halve meter afstand te kunnen zien. Bij het deck zit geen specifieke informatie over het markeersysteem, maar je kunt het zelf wel uitzoeken.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: