MailChimp Rood

MailChimp Rood
MailChimp Rood MailChimp Rood

MailChimp Rood

1 beoordeling(en).   5 sterren door 1 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 12,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar

Simpel maar toch subtiel!

MailChimp staat voor creativiteit en ondernemend denken outside the box met daadkracht en gevoel. Theory11 wou een deck produceren die dit perspectief weergeeft in een simpel, leuk en elegant design.

Ontworpen door MailChimp in samenwerking met Fuzzco en Theory11 om de opmerkingswaardige non-profit organisatie The Fugees Academy in Atlanta, GA te ondersteunen. MailChimp doneert 100% van de opbrengsten aan The Fugees Academy. Fugees family is een non-profit organisatie die tien jaar geleden is begonnen om overlevende oorlogs kinderen gratis toegang te geven to georganiseerde voetbal. Sindsdien zijn ze gegroeid tot de enige school in de VS gericht op vluchtelingen scholing. Kinderen die oorlog zijn ontvlucht staan voor unieke problemen in hun educatie en de Fugees Family geeft deze kinderen een genereuze en rechtvaardige atmosfeer om te kunnen leren en te sporten.

Compleet custom gedesigned, geen detail is overgeslagen. De speelkaarten van MailChimp zijn een perfecte mix tussen organische elementen en iconische beeldspraak. De hofkaarten zijn custom gemaakt en de kanten zijn extra dun.

Beschikbaar in Rood en Zwart!

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: