Morgana - Illuminations Playing Cards

Morgana - Illuminations Playing Cards
Morgana - Illuminations Playing Cards Morgana - Illuminations Playing Cards Morgana - Illuminations Playing Cards Morgana - Illuminations Playing Cards

Morgana - Illuminations Playing Cards

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 17,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
Dit is MORGANA Illuminations, het tweede hoofdstuk in The Arthurian Collection.
 
Ze is het bijbehorende deck van MERLIN Illuminations.
 
Morgana, de Tovenares en Merlijn, de Tovenaar. Twee onvergetelijke personages uit de verhalen van Koning Arthur en zijn Ridders. Verzamel ze allebei!
 
Morgana (of Morgan le Fay) is de verleidelijke tovenares uit de Arthurlegenden. Ze is zowel Godin als Heks, een krachtige Tovenares. Er is een onvoorspelbare dualiteit in haar aard, ze heeft de potentie voor zowel Goed als Kwaad.
 
Ze is een leerling van Merlijn, en een wraakzuchtige tegenstander van de Ridders van de Ronde Tafel, maar toch koestert ze een onbeantwoorde liefde voor Lancelot. In de hervertelling door Malory is Morgana de grootste vijand van Arthur, die van plan is zijn troon te veroveren en indirect een instrument wordt in zijn dood. In latere verhalen verzoent ze zich met Arthur en behoudt ze haar oorspronkelijke rol om hem mee te nemen op zijn laatste reis naar Avalon.
 
Onze MORGANA Illuminations rug keert het Goud en Zilver van MERLIN Illuminations om. Wat goud was, is nu zilver. Een geïnspireerd werk van Alchemie.
 
De rugzijden van de kaarten zijn gebaseerd op Sorcery, een essentieel beeld uit de Arthurian Collection. Oorlog en vrede, het mannelijke en het vrouwelijke, de mens versus de natuur. Het verwarde samenspel definieert de essentiële dualiteit van het leven.
 
Tijdens het creatieproces van deze Visie zijn ontelbare uren besteed aan het perfectioneren van het horlogeachtige tegenwicht van deze tijdloze compositie.
 
Kaartspelers, Magicians en Flourishers houden van Sorcery, het kunstwerk dat de rugzijden van de Illuminations-kaarten siert en inspireert tot de verhalen die ze rond dit werk weven.
 
De velden in MORGANA Illuminations hebben allemaal nieuwe poses, zodat de twee companion decks precies dat zijn - hetzelfde, maar toch verschillend. Een subtiele verschuiving in stemming, terwijl we onder de betovering van de tovenares vallen.
 
De MORGANA Illuminations pip kaarten zijn identiek aan die van Merlin, en omarmen de continuïteit van een familie van kaarten.
 
MORGANA Illuminations zal twee nieuwe Jokers bevatten, naast Death en The Fool van MERLIN Illuminations. Dit is de Bard, Taliesin, Koning Arthur's Dichter met zijn Adelaar.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: