Pioneers Playing Cards Blue

Pioneers Playing Cards Blue
Pioneers Playing Cards Blue Pioneers Playing Cards Blue Pioneers Playing Cards Blue Pioneers Playing Cards Blue Pioneers Playing Cards Blue

Pioneers Playing Cards Blue

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 9,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
Ze zeggen dat een goed ontwerp aantrekkelijk is... maar niet per se een verhaal vertelt - Als dat wel zo is, noemen we het kunst.
 
Dat is precies wat Pioneers zijn. Ze zijn zo veel meer dan een vintage-geïnspireerd deck. Het is kunst.
 
De tuck box is gemaakt van prachtig ingelegd karton, met de textuur van het papier uit die tijd. Gedecoreerd op alle juiste plaatsen, om een vierde dimensie van kwaliteit te creëren.
 
Op de achterkant staat een vrijheidsvrouwe, met een feniks aan haar voeten. In haar linkerhand is de vlag van de Verenigde Staten - in haar rechterhand de minder bekende maar even mooie vlag van Chicago.
 
Pioneers Speelkaarten van Ellusionist
 
De kaarten zijn gedrukt op luxe geperst E7-materiaal voor een zacht maar duurzaam gevoel. Dit is precies het materiaal wat je zou kunnen kennen van de Cohort decks van Ellusionist.
 
Je zult hier echter geen geleend artwork zien, de Pioneers zijn volledig op maat gemaakt, van binnen en van buiten. Van de kenmerkende deckzegel tot de onberispelijke stippen. Elk detail en lijn op de tuck, backs, azen, en jokers is zorgvuldig met de hand getekend door de bekende speelkaart kunstenaar Oban Jones.
 
Het ontwerp van de achterkant is een viering van de Wereldtentoonstelling van 1893. Een 600-acre groot spektakel dat de 400ste verjaardag van Columbus' aankomst in de nieuwe wereld herdacht.
 
Het Pioneers kaartspel ziet eruit alsof deze uit die geschenkwinkel in 1893 geplukt is, meer dan een eeuw in een kluis opgesloten heeft gelegen, en zachtjes in uw afwachtende handen geplaatst is.
 
Verborgen in het ontwerp zijn 52 gemakkelijk leesbare markeringen, te gebruiken voor magie, kattenkwaad, of beide.
 
Pioneers is een feest van ontdekkingen, wetenschappelijke ontdekkingen en onschuldige nieuwsgierigheid uit een vervlogen tijdperk.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: