Queen Bee Playing Cards

Queen Bee Playing Cards
Queen Bee Playing Cards Queen Bee Playing Cards

Queen Bee Playing Cards

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 7,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
"De bijenkoningin is de matriarch van de bijenkolonie. Aanbeden door de hele kolonie en fel beschermd.
Na het maken van de enorm populaire Killer Bee en Super Bee ontwerpen in het verleden, wisten we dat er nog maar één niveau onontgonnen was... De vereerde vorstin zelf: de Bijenkoningin!
 
In tegenstelling tot onze Killer Bee- en Super Bee-ontwerpen, die een vage witte halo rond de rand van het spel hebben, hebben de Queen Bees geen rand. De koninginnen stromen over de rand in hun glorieuze overvloed.
Het ontwerp is een klassieker onder de randloze spellen, die zich tot in het oneindige herhalen met bijen die in tegengestelde richtingen vliegen.
Er is slechts één breuk in deze regel, de gele bij die opvalt in de linkerboven- en rechterbovenhoek. Het accentueert het ontwerp en creëert een brandpunt voor uw ogen.
Deze kleine splash van geel in een zee van zwart ziet er prachtig uit in waaiers en spreads, waardoor het minimale ontwerp meer 3-dimensionaal aanvoelt.
 
De witte vlakken tonen op maat gemaakte pips die een sinistere eenvoud uitstralen.
Elke stip is op een geheel eigen manier gerangschikt, met een verborgen bijenkorf in 1 stip van elke cijferkaart.
Deze subtiele hint is om de geometrische stijl van de koningin te complimenteren.
 
Elke hofkaart is op maat gemaakt, met aaneengesloten zeshoeken die een verwijfd ontwerp omsluiten, als honing gevangen in een enkele cel van de honingraat.
De lijnen zijn dun en gestroomlijnd, maar de uitstraling van elke hofkaart is direct herkenbaar.
 
Elke tuck is op maat gemaakt door een drukkerij die gespecialiseerd is in ingewikkelde details. Wij hebben dit werk uitbesteed om er zeker van te zijn dat Queen Bees een kwaliteit hebben die niet geëvenaard kan worden door iemand die gewoon speelkaarten in massa produceert.
Het insteekpapier is matgeel en dikker dan standaard insteekkaarten.
Alle details op de zij- en voorkant zijn gedebossed om textuur te creëren.
De achterkant van de tuck is gefoleerd in zwarte strepen met de levengevende koningin, afkomstig van de klaverenkoningin in het kaartspel.
 
Ellusionist was een van de eerste grote producenten die met Cartamundi in België begon te drukken.
Tijdens die eerste verkering vroegen we maar om één ding. Een slankere, duurzame voorraad die paste bij hun toch al superieure druktechnieken.
Ze werkten hard om E7 voorraad te creëren en het werd gelanceerd met onze Blue Cohorts speelkaarten 2 jaar geleden. Het deck dat door velen wordt genoemd als de reden waarom zij van USPCC zijn overgestapt op Cartamundi decks.
Queen Bees heeft deze zelfde voorraad, de voorraad waarvan wij geloven dat het de beste is voor goochelen, gokken, en kaartbehandeling in het algemeen. Niets voelt beter.
 
2019 zag het hoogste verlies van bijenkolonies ooit geregistreerd. Meer dan 40% - weg.
Om te denken dat dit geen invloed op je heeft is verkeerd. Honingbijen alleen al bestuiven elk jaar $15 miljard van het voedsel dat we in de Verenigde Staten eten. Ze zijn van vitaal belang voor ons overleven.
Agressieve landbouwtechnieken en een afhankelijkheid van verwoestende pesticiden hebben de bijenpopulatie over de hele wereld gedecimeerd en CCD (colony collapse disorder) veroorzaakt. Hele bijenkorven worden vrijwel onmiddellijk vernietigd.
Onze passie voor bijen heeft ons ertoe gebracht dit Queen Bee project op te zetten. We hopen dat dit kaartspel op grote schaal bewustzijn kan brengen voor deze majestueuze insecten.
 
Ellusionist doneert 10% van de winst van elk verkocht kaartspel aan de strijd voor het voortbestaan van de bij."

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: