Revolution Playing Cards

Revolution Playing Cards
Revolution Playing Cards Revolution Playing Cards Revolution Playing Cards Revolution Playing Cards Revolution Playing Cards

Revolution Playing Cards

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 8,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
"When injustice becomes law, rebellion becomes duty."
- Thomas Jefferson
 
Er is een verborgen wereld, chaotisch en snel, waar een universum van informatie heimelijk wordt verzameld en als wapentuig wordt gebruikt wanneer de tijd rijp is. We vangen zelden een glimp op van deze wereld, omdat die elke seconde in de onderbuik van onze samenleving meezoemt. Aan de oppervlakte zien we ons leven, onze gemeenschappen, onze samenlevingen... maar onder die façade zit een stortvloed aan digitale informatie - het heeft de middelen om de geschiedenis opnieuw vorm te geven.
 
De revolutie van morgen zal voorbij zijn voordat de maatschappij zelfs maar weet dat ze is begonnen. Ze zal worden uitgevoerd zonder woedende menigte demonstranten, controversiële verkiezingen en bevooroordeelde berichtgeving in de media. Met één toetsaanslag kan alles veranderen. De Revolution Playing Cards, bedacht en ingericht door Jason Brumbalow en geïllustreerd door Abraham Garcia, is gemaakt als een eerbetoon aan de opstandelingen.
 
Dus, kijk dieper, wat zie je? Wat als de sleutel binnen handbereik was? Wat als je... een revolutie zou kunnen beginnen?
 

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: