Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks

Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks
Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks

Star Wars Playing Cards Set - 4 Decks

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 39,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Nu besteld is overmorgen in huis
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
4 Decks: Blauw, Rood, Wit, Zwart
The Dark Side
 
Vind je innerlijke Sith, voeg je bij de First Order, of bewaar de orde in het sterrenstelsel met Emperor Palpatine’s Imperial Army. In het Dark Side deck vind je Darth Vader’s lightsaber, de Death Star, en de vloot sterrenschepen van het Empire.
Op de voorkant van het doosje van Dark Side kijk je door het raam van de Imperian Throne Room, met symbolen van het Galactic Empire en de First Order op iedere hoek.
De hofkaarten van de Dark Side zijn voorzien van prominente Sith en hun handlangers, zoals Palpatine, Darth Vader, Kylo Ren, en Boba Fett.
Op het rode back design gaat het allemaal om de details, van de Death Start tot de insignes van de First Order, Sith en Empire. In het midden zie je TIE Fighters en Darth Vader's lightsaber.
 
The Light Side
 
Klim aan boord van de Milennium Falcon en voeg je bij de Resistance. Het Light Side deck staat vol elementen als Luke Skywalker's lightsaber, R2-D2, en Rebel fighters.
Het doosje is adembenemend mooi, met prachtige blauwe folie gemengd met heldere reflecterende folie die samen de cockpit van de Milennium Falcon voorstellen.
 
Op de face cards vind je in plaats van de Heer, Vrouw, Boer en Aas bekende karakters als Han Solo en Luke Skywalker. 
Langs de achterkant van de kaart vind je ontelbare details, van de bovenkant van R2-D2 tot het symbool van de Rebel Alliance. In het midden zie je X-wing starfighters en lightsabers.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: