The Thief

The Thief
The Thief The Thief The Thief The Thief The Thief

The Thief

0 beoordeling(en).   0 sterren door 0 beoordeling(en).  |  Beoordeel
Prijs: € 27,95
Aantal:   WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk   - of toevoegen aan -   Verlanglijst
  • Op voorraad, dus snel geleverd!
  • Voor vragen staan we altijd voor je klaar
Als je op zoek bent naar iets anders om je aandacht te trekken, je verbeelding aan het werk te zetten, en een nieuw element van schoonheid in je kaartspellen te brengen, dan hebben wij het ultieme verzamelobject voor jou. Wat wij aanbieden is een prachtige set speelkaarten, ontworpen om er totaal anders uit te zien dan elke andere set kaarten waar je ooit mee gespeeld hebt. Dit zijn kaarten die nooit falen om indruk te maken wanneer ze worden gebracht en vragen uit te lokken om gesprek te stimuleren.
 
Deze kaarten zijn een statement voor de moderne gentleman of lady kaartspeler. Wij geloven dat het juiste kaartspel net zo elegant en thuis in je zak moet voelen als je portemonnee, sleutels en telefoon. Dit is een kaartspel op pokergrootte met standaard 56 volledig op maat ontworpen kaarten voor iedereen die graag een leuke tijd heeft met het spelen van kaartspelletjes met vrienden en familie, het uitvoeren van goocheltrucs, of gewoon het verzamelen van elegante speelkaarten met een diep verhaal achter en rond The Thief Hotel in Oslo, Noorwegen.
 
3D Afbeelding - De tuck box in goud koud folie, en matte laminering
 
Deze kaarten zijn een statement voor de moderne gentleman of lady kaartspeler. Wij geloven dat het juiste kaartspel net zo elegant en thuis in je zak moet voelen als je portemonnee, sleutels en telefoon dat doen.
 
Bij het gebruik van uw kaarten in het spel, zult u gewend raken aan vragen van uw medespelers, uw vrienden. Elk goed kaartspel met vrienden draait om goede tijden en een goed gesprek. U verheugt zich over gedeelde herinneringen, wisselt verhalen uit, geeft elkaar medelijden en probeert indruk op elkaar te maken. Terwijl je de kaarten uitdeelt aan tafel, zul je onvermijdelijk de oorsprong van je kaarten uitleggen en het verhaal vertellen. Een goed verhaal is de sleutel tot een geweldige kaartspelsessie met je vrienden. Dus, wat is het verhaal achter deze kaarten? Hoe zijn ze ontstaan?

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: