Mint by 52Kards

Bestel direct

52kards mint despeelkaarten

Na de vele aanvragen zijn we verheugd dat wij het Mint deck van 52Kards eindelijk aan jullie kunnen aanbieden. De ontwikkeling ervan heeft 2 jaar geduurd. Als eerste deck in de Mint Collection hebben ze bij 52Kards geprobeerd om een klassieke kaart te maken die klasse, stijl en luxe ademt. Oordeel zelf en bemachtig snel een van deze juweeltjes!

Een mix van functionaliteit en schoonheid

Het Mint deck is een deck dat gemaakt is om te gebruiken, niet alleen om te bekijken. Het ontwerp is vanuit de klassieke aanpak tot stand gekomen; het doel was een herkenbaar deck maken met een vertrouwd gevoel, maar in een nieuw jasje. Het elegante terugkerende patroon op de kaarten gaat de uitdaging aan met de ontwerpen die door de jaren zijn blijven bestaan. Nadat het ontwerp is bepaald werd de aandacht gestort op het gevoel van de kaarten. Jullie cardicians weten hoe belangrijk het is om een kaart in handen te hebben die goed voelt. De kaarten zijn gefabriceerd door, wie anders, de United States Playing Card Company (USPCC), bekend van de Bicycle kaarten. Dit is gedaan met materiaal van de hoogst kwaliteit die er maar verkrijgbaar is. Elke kaart gecoat met de legendarische Air Cushion Finish zodat je zeker weet dat je de meeste vloeiende spreads, fans en shuffles kunt uitvoeren.

Van Magicians, voor Magicians

De meeste kennen 52Kards al wel van hun uitgebreide video's waarin ze jou de beste tricks uitleggen en leren. Elke stap in het proces van de ontwikkeling van Mint is bijgestaan door de beste Card magicians. Hierbij is continu rekening gehouden met sleight of hand en het belang van illusie. Het speciaal ontworpen deck heeft een modern, maar toch klassiek en herkenbaar design. De achterkant van de kaart is voorzien van een ongeëvenaard markering systeem. Dan hebben we nog niet eens de krachtige Gaff cards genoemd, die in de handen van een Card Magician elke toeschouwer kunnen verbazen.

MINT Markering Systeem

Mint speelkaarten zijn een hulpmiddel; net zoals elke veel andere trucs in magic en illusionisme zijn de geheimen van Mint verborgen maar toch zichtbaar voor het getrainde oog. Een innovatief markeringssysteem opent een schat aan eindeloze mogelijkheden. Het markeringssysteem is perfect gecamoufleerd in het Mint design en is super simpel te begrijpen als je weet waar je naar moet kijken. Als je kunt klokkijken dan kun je het Mint Markering Systeem ook lezen. Bekijk de onderstaande video en het systeem wordt je meteen duidelijk:

 

Het markeringssysteem samengevat:

Wat krijg ik als ik Mint bestel?

♦ Modern design

♦ Uniek markeringssysteem

♦ Traditionele 'cut'

♦ Topkwaliteit materiaal

♦ Bonus Gaff kaarten

♦ Dunne randen

Ja, ik wil Mint Playing Cards!